IDM

KÖZINTÉZMÉNYEK,
TERVEZÉSE

IDM
IDM

KÁVÉZÓK, ÉTTERMEK
TERVEZÉSE

IDM
IDM

IRODÁK
TERVEZÉSE

IDM
IDM

ÜZLETEK
TERVEZÉSE

IDM
 • ÜGYFELEINK MONDTÁK

  Találkozásaink során az alábbiak szerint fogalmaztam meg az étterem koncepcióját: exkluzív, hangulatos, modern eleganciával rendelkező enteriőr megalkotása. A tervezés során tapasztalt gördülékeny és kellemes együttműködésnek köszönhetően döntöttem úgy, hogy tervezezésen túl a belsőépítészeti kivitelezéssel is az IDM Group Kft.-t bízom meg.

  Huszár Krisztián, Crystal étterem
 • ÜGYFELEINK MONDTÁK

  Szerettünk volna egy igazán előremutató design-t, ami meghökkenti a vidéki kisváros lakóit. A tapasztalat azt mutatja, hogy sikerült! A tervezési folyamat teljes egészében rábízhattuk magunkat a csapatra, mert maximális figyelmet élvezett a projekt.

  Garabics Richárd, Ricsi Cukrászda
 • ÜGYFELEINK MONDTÁK

  Az IDM Group úgy tervezte és építette az étterem átalakítását, mintha saját maguknak készítették volna. Gyakorlatilag minden helyzetben lehetett rájuk számítani és mindenre tudták a választ! Kifejezetten nagy segítség volt, hogy nem kellett a beépítendő anyagok után kutatnunk, mindent készen kaptunk, ha pedig anyagkiváltásra került a sor, mindig megtalálták az arany középutat.

  Pintér Balázs, Zöldfa Étterem
 • ÜGYFELEINK MONDTÁK

  Ring Miklós és csapatában olyan kifinomult tervező gárdára leltem, akik ugyanolyan elhivatottsággal viseltettek a terv iránt, mint egy tulajdonos. Az étterem enteriőrje olyan átalakításon esett át, amely a világszínvonalú konyhaművészethez, világszínvonalú belsőépítészeti designt rendelt hozzá.

  Szabó László, La Maréda Étterem

Referenciák

Az IDM Group megalapításának alapgondolata volt, hogy egy olyan komplex szolgáltatást nyújtó tervezőiroda jöjjön létre, amely kiemelkedő képességű fiatal szakemberekkel segíti a Megbízókat terveik megvalósításában.

A tervezés számunkra nem csak egyszerűen egy munka, a design a „mániánk”! Szenvedéllyel és odaadással állunk minden feladat mellé és mindenből a lehetőségekhez mérten a legjobbat hozzuk ki.

Részletek

DESIGN

Mint befektetés

A jó design, a jól megtervezett belső terek elsődlegesen működnek és profitot termelnek! A belsőépítészet szerepe az üzleti funkciójú tereknél másképp definiálódik mint a lakberendezésnél. Kulcsszavaink: egyediség és egyéniség, exkluzivitás, koncepcionális gondolkodásmód és persze nem utolsó sorban az esztétikum.

Belsőépítészeti tervezés

A belsőépítészeti tervezés során a funkciók mélyére hatolunk. Az igények mentén kialakítjuk a terek stílusát, megteremtjük a funkció és a forma összhangját.

Kivitelezés

Minden részletet úgy formálunk, hogy a belső egy koncepcionális egységet képezzen a házzal és végeredményben kiegyensúlyozott, harmonikus, előremutató designt alkossunk.

Mániánk a design

Minden esetben egy olyan komplex építészeti és belsőépítészeti egyszóval „összművészeti” alkotást hozunk létre, amelyre a tulajdonos méltán büszke lehet.

Megtervezzük, amire még álmában sem gondolt volna!

Kapcsolat

Tervezési elveink

Az üzleti tereknél a designnak minden esetben támogatnia kell a működést nem pedig hátráltatni azt. Ezt különböző funkciójú belső tereknél különböző módon érthetjük.

Az IDM Group négy üzleti funkció kialakításában szerzett eddig tapasztalatot.

Részletek

Tervezési folyamat

Tervezési folyamat

Az építészeti tervezés elején, ha szükséges több találkozás során, felmérjük a Megbízó igényeit. Beszélgetünk a házról, a designról. Inspirálódunk. Megtervezzük azt, amire a Megbízó álmában sem gondolt volna. A funkciók mélyére hatolunk, körüljárjuk a Megbízó működését. Az igények mentén kialakítjuk a belső terek stílusát, megteremtjük a funkció és a forma összhangját.

Részletek

LAKÓINGATLANOK BELSŐÉPÍTÉSZETE

Az IDM Group Belsőépítészeti Stúdiónál szállodák, éttermek, irodák, és múzeumok enteriőr tervezése mellett lakóingatlanok belsőépítészeti kialakításával is foglalkozunk. Nem egyszerűen esztétikus belső tereket tervezünk, élettel töltjük fel a szobákat, jelentést adunk a formáknak, színeknek, anyagoknak, bútoroknak. Mindezt úgy, hogy egy pillanatra sem feledkezünk meg Megrendelőink igényeiről.

Részletek

LAKÓINGATLANOK BELSŐÉPÍTÉSZETE