Szállodai enteriőr tervezés

Az idő, amely az egyik embernek pihenés a másiknak munka. Tökéletes összhangnak kell lenni a dolgozó, a feladat és az adott feladatot kiszolgáló tér között. Érzékeny összhang! Az IDM Group széleskörű megoldásokat kínál a szállodák, hotelek belsőépítészeti tervezéséhez és kivitelezéséhez. A tapasztalt szervezőgárda rugalmas, személyre szabott, az igényeket maximálisan szem előtt tartó szolgáltatáscsomagok kialakításával áll az ügyfelek rendelkezésére. Új hotelek tervezésében, meglévők felújításában és átalakításában, valamint a berendezések harmonikusra hangolásában egyaránt gyakorlott belsőépítészeti szakembereink segítenek az elképzelések megvalósításában. A referenciamunkáink között különböző stílusú hotelek, belsőépítészeti megoldások és egyedi berendezések széles spektruma között tájékozódhat. Az alábbi kategóriában megtekintheti az IDM GROUP tagjainak, hotelek belsőépítészeti tervezésésvel kapcsolatos referencia munkáit. Amennyiben újonnan épülő szállodája megtervezéséhez,vagy akár meglevő hotel átalakításához keres belsőépítészet, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. A szállodák tervezésben is tapasztalt tervezőgárdánk szívesen segít üzleti céljai megvalósításában.

  • Ciszterci Rekreációs Központ
  • Ciszterci Rekreációs Központ
  • Ciszterci Rekreációs Központ
  • Ciszterci Rekreációs Központ
  • Ciszterci Rekreációs Központ

Ciszterci Rekreációs Központ

A belső terek kialakításánál igazi nehézséget az okozott, hogy az épületnek egyszerre kellett megfelelni a gyerekek igényeinek és a többi rendezvényre érkező felnőtt látogatóknak is, ezáltal a legtöbb térnek és berendezésnek többfunkciós szerepet kellett betöltenie.

Részletek

Silver Resort Wellness Hotel****

Az Ybl-díjas Ripszám János által tervezett szálodakomplexum, Balatonfüred megújulásának modern építészeti irányvonalát meghatározó épületei közül az elsők között épült, közvetlen a tóparton a Zákonyi sétány mentén. A sétány felől nézve három tömegből álló létesítmény a közösségi élet számára nyitott belső udvart rejt, éttermekkel, üzletekkel, valamint egy vitorlás kikötővel. A szálloda az emeleti szinteken 60 hotelszobával és 49 apartmannal bír, amelyek közül 9 közvetlen a Balatonra, a Tihanyi félszigetre néző luxus apartman.

Részletek

w