Iroda design

Legyen szó néhány főt számláló kisvállalatról, vagy multinacionális cégről, a kreatív munka helyszínéül szolgáló irodák belsőépítészeti tervezésére egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek manapság. Nem véletlenül, hiszen egyre több környezetpszichológiai tanulmány mutat rá a munkakörnyezet és a hatékonyság közötti összefüggésekre, így mind nagyobb figyelem irányul az irodatervezésre, a berendezések tervezésére, a belső terek tudatos kialakítására. Tapasztalt szakembereink az igények pontos felmérésével, a legújabb ismeretek felhasználásával készítik el a belsőépítészeti terveket ügyfeleink számára. Az alábbi kategóriában megtekintheti az IDM GROUP tagjainak, Irodák belsőépítészeti tervezésésvel kapcsolatos referencia munkáit. Amennyiben újonnan épülő irodája megtervezéséhez, vagy akár meglevő iroda átalakításához keres belsőépítészet, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. A irodák tervezésben is tapasztalt tervezőgárdánk szívesen segít üzleti céljai megvalósításában.

Mérnöki iroda

Amikor felkért minket a Megbízó a belsőépítészeti tervezésre az építkezés már előrehaladott állapotában volt. A térben sajnos már voltak adottságok… amiket módosítottunk… Szerencsére mind a kivitelező, mind a Megbízó belátta tevékenységünk szükségességét így csak kevés kompromisszummal kellett számolni a tervezés során. A már megépült és módosíthatatlan adottságokat pedig úgy kezeltük, mintha az eredendően a design része lenne.

Részletek

Orinoco Irodaház

Az édesapa nyomdokaiba lépett fiatalok által vezetett építőipari kivitelező cég irodájának kialakítása volt a feladat. Modern, különleges hangulat volt az elvárás elrugaszkodva egy hagyományos iroda designtól.
Az épület és a teljes fesztávot átfogó fa tartószerkezet teljes szabadságot adott a formák és a téralkotás tekintetében. Az elkülöníteni kívánt funkciókat két különálló „dobozban” helyeztük el. A tömör falakkal határolt dobozban vannak a mosdók és a konyha, míg a szélfogót és a vezetői irodát egy nyitott dobozban helyeztük el.

Részletek