IDM GROUP Belsőépítész Stúdió

Bemutatkozás

Szakmai és megbízói körökben is elismert kreatív, belsőépítészeti és formatervezési feladatokat ellátó belsőépítész stúdió. Munkáira és munkatársaira a magas minőség, megbízhatóság, egyértelmű kommunikáció és precíz munkavégzés jellemző. Célja kifinomult, átgondolt és egyedi tervek készítése.Kulcsszavai: egyediség és egyéniség, exkluzivitás, esztétikum, koncepcionális gondolkodásmód. Az IDM Group kizárólag magas színvonalú, exkluzív terveket készít, melyek megvalósítható műszaki tartalommal bírnak, miközben a megvalósíthatóság határait feszegetik.

Tervezési munkák több területen: hotelek és turisztikai létesítmények, éttermek, kávézók, múzeumok, színházak, exkluzív lakások, családi házak, villák.

Az alkotócsoport

Az IDM Group kreatív belsőépítészeti feladatokat ellátó tervezőkből felépülő tervező iroda.

A csoport megalapításának alapgondolata volt, hogy egy olyan komplex szolgáltatást nyújtó tervezőiroda jöjjön létre, amely kiemelkedő képességű fiatal szakemberekkel segíti a Megbízókat terveik megvalósításában.

A belsőépítészeti tervezés számunkra nem csak egyszerűen egy munka, a design a „mániánk”! Szenvedéllyel és odaadással állunk minden feladat mellé és mindenből a lehetőségekhez mérten a legjobbat hozzuk ki.

Az épület

Véleményünk szerint egy élhető, használható épület funkcionális megtervezésénél a legfontosabb a Megbízó észszerű kívánságainak maximális figyelembe vétele. Az épületet a használónak tervezzük!

Az igények alapján minden esetben egy olyan komplex építészeti és belsőépítészeti egyszóval „összművészeti” alkotást hozunk létre, amelyben a tulajdonos igazán otthon érzi magát és méltán büszke rá. Fontosnak érezzük a minőségi és időtálló anyagok felhasználást és korszerű formák, terek kialakítását.

A munkamódszer

Fontosnak érezzük, hogy a Megbízók minden alkalommal, minden találkozással egy kicsit többet kapjanak és a közös munkánk végére másképp tekintsenek egy székre, egy lámpára, egy kilincsre, a formákra, a designra. Már ne csak egy „idegen” szó legyen a „design”. Ne csak kevesek kiváltsága legyen a látásmód, amit talán az iskola sem tanít. Minden munkával átadunk a Megbízónak egy darabot magunkból, hogy több legyen a mi részünkkel.